top of page

Trenger du hundepass i sommer?

hundepass.jpg

Gi din firbente venn den beste sommerferien,  på VennenSin Sommerleir!

Vil du gi din firbente venn den ultimate sommerferien?🌼
 

Da burde du absolutt melde på hunden din på VennenSin Sommerleir! Leiren har vært en stor suksess de foregående årene, og i år kan vi igjen tilby et begrenset antall plasser på vår idylliske fjellgård på Hadeland. Her vil din hund bli en del av vår store familie, sammen med erfarne hundeluftere og deres egne firbente venner. Vår romslige, inngjerdede gårdsplass er det perfekte stedet for hunder å løpe rundt og leke, eller bare slappe av og nyte solen. Vi tar hundene med på eventyr i den vakre omkringliggende naturen, besøker strender og bader i innsjøer. Alle våre utflukter er tilpasset for å sikre at hundene har en flott opplevelse, uansett størrelse eller energinivå.

Vi forstår hvor viktig det er for hundeeiere å føle seg trygge når de overlater kjæledyrene sine til noen andre. Derfor vil vi daglig legge ut historier på våre sosiale mediekanaler slik at du kan følge med på alt som skjer på leiren og se hvor mye hundene dine koser seg. 📸🐶

Gi din firbente venn den beste sommerferien noensinne ved å melde på hunden din på VennenSin Sommerleir! Vær oppmerksom på at ettersom hundene våre bor hos oss som en del av familien, har vi begrenset kapasitet.

bottom of page