top of page

Vi tilbyr hundelufting og hundepass

i Oslo og Bærum

dog walk oslo

Ut på hundeluftingstur i Oslo- og Bærumsmarka

Velkommen til VennenSin Hundelufting - din destinasjon for morsomme og trygge turer i Oslo- og Bærumsmarka! Vi er stolte av å være en av de største hundeluftingsselskapene i hele Norge. Hos oss møter du et team av dedikerte hundeelskere med forskjellig bakgrunn og ekspertise. Fra erfarne hundetrenere og agilityinstruktører til dyktige hundefrisører og erfarne hundeeiere - vi er her for å sørge for at din hunds trivsel og sikkerhet er alltid førsteprioritet.

 

Når det gjelder hundeluftingsturene våre, uansett størrelse eller form, er alle hunder velkomne til å bli med på våre eventyr. Fra de minste pelsklumpene til de største kosebamsehundene, vi har plass til alle. 

 

Vår eneste betingelse er at hundene er snille og vennlige og krever vi at alle hannhunder er kastrerte, enten kirurgisk eller kjemisk, da vi har løpetidshunner til enhver tid. Dette er for å sikre en trygg og harmonisk opplevelse for alle våre firbente venner .

 

På våre turer får hundene rikelig med muligheter til lek, sosialisering og utforskning.  Vår hundeluftingstur varer i 60 minutter, og vi tar oss av alt fra henting til levering - rett til døren din eller et avtalt sted.

 

 Så bli med oss på etur og la din hund oppleve glede og frihet i naturen sammen med oss!

bottom of page