top of page

Slik startet VennenSin hundelufting og hundepass

Dette er historien om ingeniøren fra Valencia og Siviløkonomen fra Stavanger som sa opp sine jobber for å følge drømmen.

August og Sandra traff hverandre i Mexico sommeren 2015. Begge var på dette tidspunktet backpackere med samme mål om å se mest mulig av verden. Etter deres verdensreise flyttet paret til Valencia, hjembyen til Sandra.
Her skulle de møte sitt hjertesten, Vicentico - en liten Boston Terrier som skulle bane veien videre for deres felles drøm.

Paret flyttet etter hvert til Norge og satte kursen mot Oslo. August vendte tilbake som konsulent i et større firma, mens Sandra tilbydde tjenester som hundepass og hundelufting i Oslo. Sandra fikk straks topp tilbakemeldinger (tilbakemeldingene kan du lese her). Tallknuseren August innså raskt at livet i slips og dress i finansbransjen ikke var noe for han. Nå bestemte paret seg for å gi slipp på livet i finansbransjen og satse alt på å realisere drømmen.


De gode tilbakemeldingene fra deres kunder inspirerte paret til å forlate sine trygge jobber til fordel for deres store drøm– å drive en solid og pålitelig hundeluftingstjeneste til glede for både hund og menneske.

VennenSin familie

oslohundelufting
bottom of page