Vi er Vennensin Hundelufting & Hundepass

 

Vår visjon

Vi ønsker å skape et tilbud som er til for hundens beste. Vi vet at du setter din firbente venn høyt. Men at det ikke er mulig å stille opp til enhver tid. Som hundeiere vet vi hvordan vi skal gi hunden din den oppmerksomheten den fortjener, slik at hunden din er ekstra lykkelig og stimulert når du kommer hjem. Sjansen er dessuten stor for at hundens humør smitter over på deg.

 
 

Våre verdier

Vennensin Hundelufting & Hundepass sitt arbeid bygger på tre kjerneverdier. Verdiene er synlige i alt arbeid vi gjør for din hund.

Lek

Vi er aktive mennesker som elsker å leke og ha det gøy. Dette har våre firbente venner mye glede av. Gjennom lek stimulerer vi hverandre og bygger tillit.

Kjærlighet

Vi gir masse kjærlighet til våre firbente venner, slik at alle kan glede seg til hver gang vi møtes

Trygghet

Du skal være trygg på at hunden din har det trygt og godt sammen med oss.

Vår historie

Sandra, tidligere Miljøingeniør fra Valencia.

August, Siviløkonom med bakgrunn i Økonomi og Finans i Stavanger.

Begge har en kjærlighet for dyr og dyrevern. Sandra har jobbet som dyreguide i nasjonalreservatet Corcovado, Costa Rica. Hun er oppvokst på gård, og eier av følgende hunderaser og dyr; Beagle, Fransk Bulldog, Schäferhund, Boston Terrier, kanin, marsvin og blandingshunder.

 

August og Sandra møttes i Oaxaca, Mexico sommeren 2015. Begge var backpackere med det samme målet – å se mest mulig av verden.

 

Etter Mexico flyttet de til hjembyen til Sandra, Paiporta i Valencia. Der traff de sin hjertestein – Vicentico. En Boston Terrier som ble en inspirasjon og ledestjerne mot deres felles drøm ­– å jobbe med dyr.

 

De valgte å flytte til Norge, og satte kursen mot Oslo.

Her tilbydde Sandra tjenester som hundepasser i annonsemarkedet og fikk topp tilbakemeldinger (tilbakemeldingene kan du lese her). August vendte tilbake til sitt tidligere yrke som konsulent i et større firma. Men han innså raskt at han ville noe annet.

De gode tilbakemeldingene, sammen med ønsket om å realisere drømmen, inspirerte dem til å satse alt. Resultatet var at August sa opp jobben slik at de kunne følge drømmen om å drive en solid og pålitelig hundepassertjeneste til glede for både hund og menneske.

 

Resultatet er Vennensin Hundelufting & Hundepass.

Vennensin familie

Hundelufting i Oslo
Sandra
oslo hundelufting
August
hundelufting oslo
Vicentico
 
vennensin hundelufting i oslo og bærum

© 2017 Vennensin Hundelufting og Hundepass

 - hundelufting og hundepass i Oslo og Bærum

  • oslo hundepass
  • hundelufting oslo