Slik startet VennenSin hundelufting og hundepass

Dette er historien om ingeniøren fra Valencia og siviløkonomen fra Stavanger om veien mot deres store drøm og levebrød.

August og Sandra traff hverandre i Mexico sommeren 2015. Begge var på dette tidspunktet backpackere med samme mål om å se mest mulig av verden. Etter deres verdensreise flyttet paret til Valencia, hjembyen til Sandra.
Her skulle de møte sitt hjertesten som skulle bane veien videre for deres felles drøm. En liten Boston Terrier ved navnet Vicentico.
Han ble deres inspirasjon og ledestjerne i veien videre.

Paret flyttet til Norge og satte kursen mot Oslo. August vendte tilbake til konsulent-stillingen i et større firma i Oslo, mens Sandra tilbydde tjenester som hundepass og hundelufting. Sandra fikk straks topp tilbakemeldinger (tilbakemeldingene kan du lese her). Tallknuseren August innså raskt at livet i slips og dress i finansbransjen ikke var noe for han. Nå bestemte paret seg for å gi slipp på livet i finansbransjen og satse alt på å realisere drømmen.
De gode tilbakemeldingene fra deres kunder inspirerte paret til å forlate sine trygge jobber til fordel for deres store drøm– å drive en solid og pålitelig hundeluftingstjeneste til glede for både hund og menneske.

Vennensin familie

Hundelufting i Oslo
Sandra
oslo hundelufting
August
hundelufting oslo
Vicentico

© 2017 Vennensin Hundelufting og Hundepass

 - hundelufting og hundepass i Oslo og Bærum

  • oslo hundepass
  • hundelufting oslo